🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Co říká ostravský chachar o INIZIO Akademii?

Dalibor Žurek je ostravský realitní makléř, který nechtěl, aby mu ujel vlak. ?

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Ví totiž moc dobře, že téměř žádný trh dnes neodpouští neznalost online. Firmy a podnikatelé, kteří to na internetu a sociálních sítích „umí“, mají obrovskou KONKURENČNÍ VÝHODU nad těmi, kteří s internetovým marketingem pracovat neumějí.

Koupil si a vyzkoušel INIZIO Akademii. Poslechněte si, co na ní říká tento ostravský chachar.

 

Proč byste měli INIZIO Akademii vyzkoušet i Vy? Jsou pro to 4 jednoduché důvody:

  1. Je srozumitelná. Používá minimum technických zkratek a je určena podnikatelům a lidem, kteří chtějí využít marketing pro své firmy, chtějí se naučit, jak na internetu vydělávat peníze a ne jak „působit“ jako odborníci, protože používají cizí slova.
  2. Ukazuje jen nejjednodušší a funkční typy marketingu. Marketingových kanálů na internetu jsou stovky. A Vy se v nich jistě ztratíte, jako jsem se v nich přes 10 let ztrácel já. Přesto existují ve zkratce jen 3-4 důležité. A pouze tyto si velmi podrobně v Akademii vysvětlíme. Není naším cílem Vám zamotat hlavu. Chceme Vás naučit dělat ziskovou reklamu.
  3. Neučím ji jako marketingový specialista. Nejsem už dnes dávno člověk, který se zakázkově stará o marketing jiným lidem. Poslední roky se věnuji pouze marketingu svých společností. Jako jejich majitel. A věřte mi, tento pohled na reklamu, její návratnost a ekonomiku je úplně jiný. A POUZE z tohoto pohledu Vás budu marketing učit.
  4. Nic neriskujete. Akademie je skvělá. Odpusťte vychloubačnost. Proto si můžu dovolit následující. Kupte si ji, vyzkoušejte a když se Vám nebude líbit, do 30 dní Vám bez jakýchkoliv položených otázek vrátím peníze.

To je v kostce INIZIO Akademie. Vyzkoušejte ji ještě dnes, dokud je levná.

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.