🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jste realitní makléř a chcete dělat digitální marketing?

Pokud jste realitní makléř nebo kancelář a chcete dělat digitální marketing, pusťte si následující video. Ve videu Vám ukážeme 3 tipy jak na to.

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

  1. První tip – Nesnažte se konkurovat Srealitám. Nedělejte stránky jako realitní portál, který bude zrcadlit nabídku z profesionálních realitních portálů. Vaši návštěvníci s největší pravděpodobností nebudou chodit na Vaše stránky, aby hledali jednotlivé reality, na to mají Sreality. Vaše stránky by měly být na nábor a komunikaci s potenciálními zákazníky, kteří chtějí prodat svou nemovitost.
  2. Druhý tip – Nabídněte návštěvníkům něco hodnotného za výměnu kontaktních údajů. Něco, co by si mohli stáhnout či zhlédnout a na základě toho získáte jejich kontaktní údaje. Nabídněte jim však něco zajímavého a originálního. Díky získaným kontaktním údajům můžete s potenciálními zákazníky komunikovat prostřednictvím e-mail marketingu.
  3. Třetí tip – Vyzkoušejte Instagram. Můžete zde publikovat hezké obrázky a videa např. z toho, jak děláte prohlídky nemovitostí. Tím získáte velké množství sledujících ideálně ze své lokality, čímž můžete Instagram využívat jako kanál, ze kterého získáte zdarma imprese, zhlédnutí a dosah.

Nebojte se vyzkoušet tyto tipy!

Pokud se zajímáte o online marketing a chcete se o něm dozvědět ještě něco více přihlašte se do naší INIZIO Akademie: https://inizio-academy.teachable.com/

SLEVOVÝ KUPÓN: YT20INIZIO

Chcete pomoci s online marketingem? Kontaktujte nás!

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.