🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Proč byste měli vyzkoušet Youtube reklamu?

Youtube reklama je největší příležitost ve světě internetového marketingu. Ptáte se proč?

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Před pár lety přišla k nám do České republiky obrovská příležitost. Mohli jsme začít tvořit reklamy na Facebooku. Podnikatelé a marketéři, kteří tuto možnost tenkrát využili v tom viděli velké zisky a velkou návratnost investice. Od té doby se stalo to, že Facebook reklama zdražila. Zdražení proběhlo, protože další podnikatelé a marketéři zjistili, jak dobrý nástroj Facebook reklamy jsou. Inzertní systémy fungují na aukční bázi, takže noví příchozí si navzájem začali zvyšovat cenu za proklik, které trvá stále.

Existuje „svět“, ve kterém je konkurence stále nižší. Existuje reklamní příležitost, která ještě není tak konkurenční jako Facebook reklama v České republice. Ta příležitost je Youtube reklama. Youtube video reklama.

Víte proč je Youtube reklama méně konkurenční? Jak to, že na Youtube dokážete udělat reklama se skvělou návratností? Je to díky tomu, že na tvorbu Youtube reklamy, musíte překonat určité překážky. A právě toho se někteří inzerenti zaleknou. Nestačí vám sepsat si textový inzerát, který doplníte vhodným obrázkem. Na Youtube musíte natočit nějaký video obsah. ZDE naleznete krátký návod, jak natočit velice jednoduše reklamu, ke které je potřeba pouze napsaný scénář o čem chcete ve videu mluvit a Váš mobilní telefon.

Jediné co budete muset udělat pro tvorbu reklamy na Youtube je, že odhodíte stud. Navíc ušetříte peníze a čas. Video budete mít hotové během pár minut, maximálně hodiny i s přípravou. To je přece lepší, než čekat až někdo bude mít čas, až Vám natočí, sestříhá a předá video, za které zaplatíte nemalé peníze. Nebo ne?

Nebojte se a vyzkoušejte Youtube reklamu taky. V roce 2020 se vyskytuje na Youtube stále velká příležitost.

 

Pokud Vás zaujaly marketingová videa a tipy, které poskytujeme máme pro Vás něco, kde toho naleznete mnohem víc. To něco se jmenuje INIZIO akademie. Inizio akademie je ucelený výukový online kurz, který obsahuje více jak 15 hodin videí na téma digitálního marketingu, PPC reklam, SEO, Facebook reklam, Google reklam a spoustu dalších informací, které nikde jinde nenajdete. Po shlédnutí všech výukových materiálů budete dál než Vaše konkurence.

Navštivte INIZIO akademii ještě dnes.

Chcete pomoci s úspěšnými kampaněmi?

 

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.