🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Přesný postup: Z nuly na 1,5 milionu za 80 dní

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Dnes Vám ukážeme zdarma něco, co by Vám většina podnikatelů neprodala ani za sto tisíc.

Tedy přesný postup toho, jak můžete sami vytvořit reklamu, stránku a navazující e-mailový marketing, který Vám může vydělat mnoho milionů korun. Stejně jako přesně tento postup pomohl dosáhnout toho samého INIZIu. Konkrétně v tomto přípapdě INIZIO Akademii, která ke dnešnímu dni utržila již přes 6 milionů Kč. Akademie se již nyní ale šíří virálně a lidé si ji doporučují, takže to již není jen o marketingu.

Tohle video bude o tom, jak jsme ji nastartovali před několika měsíci z úplné nuly. A za tím nastartováním byla promyšlená a dobře provedená reklamní kampaň.
A věřte nebo ne, o přesný postup se s Vámi podělím dnes v tomto videu. Určitě to bude stát za Váš čas.

Na závěr mi dovolte ještě přiložit pár referencí, které se mi na Inizio Akademii sešly v posledních pár dnech (studenti, děkuji):

A vy, pokud ještě INIZIO Akademii nemáte a neznáte? Zde je odkaz, pusťte se do toho a nakopněte i svůj digitální marketing. Nebo mi dovolte, ať to řeknu otevřeně, protože ve skutečnosti to není o „nakopávání“. Naučte se, jak můžete vydělat miliony díky digitálnímu marketingu. Na vydělávání není nic sprostého, pokud nabízíte služby a produkty, které lidem pomáhají. Pokud je to Váš případ, tak je Váš případ i INIZIO Akademie.

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.