🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Používejte videoreklamu

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Dnes se budeme bavit na téma: „Používejte video reklamy!“.

Momentálně nás sledujete prostřednictvím organického příspěvku. O tom já se bavit ale nechci. Já se chci bavit o reklamní síti, ať už to bude třeba na YouTube nebo třeba o Facebooku. Ale používejte v těchto reklamních sítích video. Z mnoha důvodů.

Jeden z nich je, že videa jsou levná. Videa se uživatelům líbí, a to co se líbí uživatelům, tak se líbí reklamním sítím. A nezáleží na tom, jestli to je Facebook nebo Google. A zjistíte, že když uděláte dobrou videoreklamu, tak ten inzertní systém, jako je třeba Facebook, vás odmění tím, že budete mít levnější cenu za proklik.

Kromě toho, že budete mít levnější návštěvnost, tak ještě jako vedlejší efekt budete budovat například brand. To, co bych chtěl ještě říct je, že videoreklamy nejsou jen o brandu, spousta inzerentů a dokonce spousta profesionálů tvrdí, že videoreklama neprodává, ale buduje povědomí o vaší značce.

Já bych doplnil: „Ano, skvěle buduje povědomí o vaší značce, ale videoreklama velice dobře prodává!“. A my to máme odzkoušené nejen na sobě, ale i na našich zákaznících, jak na Facebooku tak na Google. Reklama, která má hlavu a patu, která má výzvu k akci a která je relevantní k vašemu produktu a k fázi, ve které váš zákazník je, tzn. v té nákupní fázi, ta prodává velmi dobře.

Dokonce videoreklamy, alespoň u nás na Iniziu, jsou ty, které mají nejlepší návratnost investice. Takže zapomeňte na to, že reklama ve videu je pouze o budování značky a povědomí o tom, že existujete. Reklama, která je optimalizovaná na konverze, konvertuje opravdu skvěle.

Zaujaly vás typy, o které jsem se s vámi dnes podělil?

Tak kromě toho, že byste měli odebírat náš YouTube kanál, aby vám neutekla některá další videa, bych vás rád pozval do Inizio Akademie. Co to je? Inizio Akademie je náš online výukový kurz, ve kterém je více než 20 hodin těch nejlepších a nejkvalitnějších videí.

Na Iniziu vás učíme, jak se dělá internetový marketing a jak si vy sami můžete připravit funkční a ziskové kampaně, ať už na Facebooku, na Google, na Seznamu nebo prostřednictvím e-mailového marketingu. Ten kurz není jen teorie. Jsou zde natočené i obrazovky, na kterých kliknutí za kliknutím ukazujeme, jak se dají připravit vaše kampaně a jak se dá udělat váš internetový marketing, tak aby vám to přineslo peníze.

Tak zkuste se prokliknout na odkaz pod tímto videem a objevte svět Inizio Akademie.

 

Chcete pomoci s úspěšnými kampaněmi?

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.