🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jak neplatit za marketing na Facebooku?

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Shrnutí dnešního videa:

  1. Na Facebooku jde dělat marketing i bez inzerce. Musíte ale zaplatit svým časem
  2. Nespamujte – pomáhejte.
  3. Možná to zní „sluníčkově“, ale věřte mi, že to je velmi účelné a má lepší návratnost investice, než jinak strávená hodina Vašeho času na této síti.
  4. Pomáhejte (zdánlivě) nezištně uvnitř Facebook skupin. Mají skvělý organický dosah, které už na běžných Facebook stránkách mít nebudete.

Pokud se chcete naučit (mnohem) více o digitálním marketingu a zjistit, jak vytvořit reklamy a kampaně, které budou pohánět zisky Vašeho podnikání, podívejte se na >> Demoverzi Inizio Akademie <<, nasměruje Vás správným směrem.

P.S. Na Facebook se samozřejmě dá dělat reklama i placená. A nenechte se zmást dnešním tématem –  stále má úžasnou ziskovost, pokud ji uděláte dobře. Pokud se více, než o organický Facebook zajímáte o to, jak inzerovat a rychle tak vyškálovat (rychle vyrůst) Vaše podnikání, doporučuji, abyste se podívali na tento krátký film: Jak můžete díky internetovému marketingu vydělat miliony?

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.