🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jak nám závistiví hlupáci zkazili Facebook hodnocení a jak nás zachránili naši skuteční zákazníci?

Recenze na Facebooku jsem nikdy neřešil. Přišlo mi to zbytečné. Až do minulého týdne, kdy se mi to vymstilo. Proč?

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Měsíčně za FB reklamu utrácíme vyšší stovky tisíc. Naše reklama tak má miliony zhlédnutí. A jak možná víte, naše reklama je neotřelá, často pichlavá, často bodavá na ego. Je to nebezpečné pro firmu?

Zjistil jsem že ano. Některým lidem se reklama nelíbí a někteří (asi obzvláště NEzaneprázdnění) si v posledních týdnech dokonce dali tu práci, že šli na FB stránku naší firmy dali nám negativní hodnocení. Vždy šlo o lidi, kteří nás vůbec neznají. O -nácti až -cetileté floutky, kteří toho nevědí moc o životě ani službě zákazníkům.

Protože jsme na FB nikdy recenze nesbírali, těchto pár hlupáků nám snížilo průměrné hodnocení na 2,6 z 5.  🙁 

Rozhodl jsem se, že si to nenechám líbit a poprvé v životě jsem aktivně poprosil naše zákazníky, aby nám dali na Facebooku recenzi. Napsal jsem do naší uzavřené FB skupiny jeden příspěvek s prosbou o fér hodnocení.

To co se stalo mi skoro vyhnalo slzy do očí. Během 24 hodin se studenti Inizio Akadedie a naši další zákazníci zmobilizovali a zasypali náš FB desítkami nádherných rencezí. O jednu zvlášť povedenou od Lukáše Joudala se s Vámi zde podělím:

Nebo jinou od Hanky:

Nebo tuto od Míny:

Nebo tuto od Pavla:

Nebo tuto od Dalibora:

Nebo tuto od Zuzany:

Nebo tuto od Jany:

Vážení zákazníci a studenti INIZIO Akademie. Chtěl bych Vám moc poděkovat.

A možná je v tom i poučení, utvrzení pro mě a pro Vás. Trh sice neodpouští. Ale když děláte dobrou službu, tak Vás trh podrží.

P.S. Pokud stále nevíte, co se ukrývá v INIZIO Akademii, nemohu Vás nepozvat, abyste to  DNES konečně zkusili a zjistili. Dávám Vám 30denní garanci vrácení peněz. Přihlašte se k Akademii teď!

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.