🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jak mít vždy konkurenční výhodu nad ostatními?

Chcete vědět jak budete mít vždycky konkurenční výhodu na ostatními?

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Dnes si povíme jednoduchý a stručný tip jak na sociálních i inzertních sítích mít konkurenční výhodu.

Sociální sítě velmi často zavádějí nové funkce. Tyto nové funkce, ať už to je nový reklamní formát, typ bannerů nebo v podobě příspěvků, je potřeba propagovat, aby se o ní ostatní uživatelé vůbec dozvěděli.

Systémy k tomu přistupují tak že, ze začátku tyhle nové vlastnosti funkcí zvýhodňují a nadržují jim. To znamená, že když si tohle uvědomíte a budete mezi prvními co tu funkci na sociálních sítích využijí, získáte až nespravedlivou výhodu a mnohem větší dosah než kdybyste udělali za staré funkcionality nějaký velmi dobrý příspěvek.

I když uděláte velmi průměrnou reklamu nebo průměrný příspěvek, ale použijete pro to nějakou novou vlastnost, síť a algoritmus vás zpočátku odmění mnohem větším dosahem. Jsou totiž naprogramovány tak aby nadržovaly novým věcem.

Takže zkoušejte nové věci, experimentujte a nebojte se toho, protože vám to může přinést slušnou návratnost investice dokud tu ta funkce je nebo než se více rozšíří. Pak už se tenhle algoritmus nadržování bude zmenšovat.

Děkuji za pozornost a zase příště.

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.