🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jak manželé z MLM během 20 minut SMAZALI všechny předsudky!

Každý z nás se určitě už někdy setkal s multilevel prodejcem a zná jejich postup. Dostanete katalog, objednáte si – chcete mít levnější zboží? Jde to! Sežeňte si pár lidí, co Vám ty produkty budou prodávat!
Zní to všechno strašně jednoduše, ale není. Stojí to neskutečné množství úsilí, dřiny a hlavně času.

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Proč to tak tedy dělají?

Z nějakého nepochopitelného důvodu, se prodejci MLM bojí online reklam. Ale abychom neházeli všechny do jednoho pytle – manželé Kořínkovi byli výjimkou!

“Aktuálně z toho nemáme nic, těšíme se, až to pofrčí!”

Manželé Kořínkovi přišli do Inizia před dvěma měsíci. Zabývají se prodejem kosmetiky Larenspartner pro ženy 35+ a zároveň i řeší spolupráce s certifikovanýma kosmetičkama, kterým nabízejí možnost spolupráce s jejich produkty od Larenspartner.

Tento manželský pár je naprosto neuvěřitelně energický a učenlivý! Jejich nadšení do prodeje bylo obrovské a do online marketingu až enormní! Každý večer trávili studiem Inizio akademie a učili se s Konverzkami. Strašně moc chtěli proniknout do světa úspěšného online marketingu, a tak to vzali cestou, kterou jako první zkouší každý – UDĚLÁME SI TO SAMI.

Jenže to nefungovalo…

Po X hodinách strávených nad studiem, pořád manželé neviděli výsledek, jaký chtěli. Vlastně neviděli výsledek žádný… Proto se obrátili na nás s nadějí, že jim dokážeme pomoci i přes to, jak MLM systém může být náročný na zpracování.

Nabídka na spolupráci s Larenspartner pro kosmetičky je velice zajímavá – nejenže Vás proškolí naprostá profesionálka, která svůj salon vede už X let, ale zároveň Vám během školení předá neskutečnou hodnotu toho, jak svoji práci dělat efektivněji, a tím si zaručit větší zisky! A BONUS? Při spolupráci Vám poskytnou všechno potřebné pro Vás salon od oblečení pro kosmetičky, až po vybavení salonu, aby vypadal profesionálně.

A toto jsme přesně certifikovaným profesionálům museli předat!

Jako první jsme museli vyřešit hlavní problém – MLM reklamy se na Facebooku nesmí dělat! Facebook je blokuje, protože s nimi má v USA velmi špatné zkušenosti. Dokonce i některé MLM firmy samotné svým lidem zakazují některé způsoby propagace. My ale nejsme v marketingu žádní nováčci, abychom nevěděli, jak to dělat legálně a ziskově!

Na úvodní stránce, kterou jsme vytvořili přes Konverzky.cz jsme vložili video s výzvou přímo od školitelky Lucie, která zachycuje problémy všech podnikajících žen v oblasti kosmetiky, a vybízí je k řešení. Zájemkyně odešlou své údaje, jako je telefonní číslo a e-mail, a ihned se jim otevře průvodní Koncept, který zachycuje hlavní myšlenky všech problémů v oblasti podnikání a nabízí řešení pomocí spolupráce.

 

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ úkol byl získat od potenciálních klientů dvě věci: 

  1. Telefonní kontakt – je velice podstatný. Díky němu mohou manželé Kořínkovi nebo sama školitelka obvolávat leady a přiblížit jim detaily jejich spolupráce. 
  2. Zájem – češi už vědí, že trh je přehlcený MLM společnostmi a skoro všude narazíte na někoho, kdo Vám tuto formu spolupráce nabízí. Proto si dávají veliký pozor na to, s kým spolupráci začnou. A proto získat jejich zájem, je velice podstatná věc!

Abychom neztráceli drahocenný čas, ihned od začátku jsme na úvodní přistávací stránce spustit testování různých nadpisů, abychom co nejdříve zjistili, která forma nadpisu vzbudí největší zájem u potenciálních spolupracovníků.

20 MINUT K PROZŘENÍ!

Po úvodním videu se po zadání údajů jako telefonní číslo a e-mail, do klientovo “rukou” dostane Koncept, který je zdarma. Video od školitelky Vám opravdu přiblíží, jak je důležité se svému podnikání věnovat a hlavně, jak moc je důležité, koho si ke spolupráci přiberete k sobě.

A to není vše! Při poslouchání videa se Vám načítá BONUS. 

Bonus v podobě telefonické konzultace se školitelkou, která je připravena zodpovědět všechny otázky ohledně podnikání a dotazů ke vzájemné spolupráci.

VÝSLEDEK?

Během 14 dnů jsme získali velké množství poptávek. Na to že naše kampaň byla cílená POUZE na certifikované profesionální kosmetičky, byl výsledek velmi úspěšný! 

Za dva týdny jsme posbírali 84 leadů, při ceně 46Kč za lead!

20% konverzní poměr na poměrně složitém formuláři, kde člověk musí vložit i to nejcitlivější – telefonní číslo, je úžasný výsledek

A co dál? Tímto naše práce nekončí!

 

 

Naše práce s Larenspartner není jen o zacílení na nové spolupracující certifikované kosmetičky. Právě nyní budeme spouštět ještě jednu část – prodej produktů Larenspartner přímo pro koncové klienty. Ale to už je jiný příběh…

 

A co vy? Navštěvujete náš blog, čtete naše články a příběhy. Možná si ještě nejste jisti, jestli je Inizio skutečně tou firmou, která Vám vydělá peníze a posune Vaše podnikání a mílové kroky dál pomocí ŠPIČKOVÉ online reklamy. Pojďte to zkusit. Klikněte a nakopněte svou online reklamu a získejte pro vaší firmu ostřílené specialisty na reklamu, kteří udělají vše pro váš zisk.

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.