🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Konverzky pomáhají tisícům podnikatelů zvyšovat jejich zisky a prodeje. Proč je tedy ještě nevyužíváte i Vy?

Před více jak rokem jsme začali pracovat na nástroji, který bude podnikatelům přinášet nové zákazníky, nové poptávky a hlavně vyšší zisky. Tento nástroj jsme pojmenovali Konverzky a povedlo se nám to, v co jsme doufali – podnikatelé, kteří Konverzky využívají, díky nám rostou klidně i o stovky procent (a to opravdu nepřeháníme).

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Za poslední rok, odvedli naši programátoři a projekťáci na Konverzkách obrovské množství práce. A v poslední době přidali několik novinek, které našim zákazníkům poskytují obrovskou konkurenční výhodu a pomáhají jim ještě více efektivně cílit reklamu na internetu. V tomto článku bychom Vám tyto novinky rádi představili.

Editor

Jednou z největších proměn prošel náš drag&drop editor. Vzali jsme si k srdci všechny připomínky našich zákazníků a od začátku jsme ho přebudovali tak, aby v něm práce byla mnohem jednodušší a efektivnější. Přidali jsme nové šablony a Vy si díky tomu můžete během pár desítek minut vytvořit přistávací stránku, která může Vaší firmě vydělat desítky tisíc, stovky tisíc, či dokonce milióny korun. Za cca půl hodiny práce? To je dobrá hodinovka, že?

A tím jsme u editoru určitě neskončili. Dvoukrokový formulář, zvedl konverzní poměry tak, že předčil i naše největší očekávání. Že ho na svých stránkách ještě nevyužíváte? Možná pak přicházíte o desítky tisíc každý měsíc…

E-mailové sekvence

Podstatnou součástí Konverzek, ba dokonce jednou z nejhlavnějších je e-mailová sekvence. I zde jsme zapracovali na tom, aby Vaše e-maily přinášely ty nejlepší výsledky. Značně jsme rozšířili statistiky, kdy si přesně můžete dohledat jaký e-mail přinesl Vašemu podnikání největší zisk.

Míru doručení jsme dostali na čísla, která překonávají i zaběhlé e-mailingové nástroje a proto je mnohem větší šance, že Váš e-mail neskončí ve SPAMu.

Vylepšili jsme pro Vás i editor e-mailových šablon, takže připravit Váš e-mail je nyní ještě jednodušší.

Další novinkou se stal double opt-in.

Geňa

Neumíte psát reklamní texty? Tak právě pro Vás je Geňa! Generátor reklamních textů pro Vaše stránky a reklamy. Povězte mu základní informace a on se postará o to, aby Vaše reklama fungovala!

Domény

Domény jsou důležité, pokud chcete inzerovat například na Facebooku. Bez ní budou Vaše výsledky mizerné. A právě proto jsme přidali možnost nákupu .cz, .sk, .eu a .com domén přímo do Konverzek. Na pár kliknutí doménu koupíte a Konverzky se již postarají o to, aby Vám vše fungovalo jak má. Potřebujete změnit DNS záznamy u těchto domén? I to uděláte snadno přímo v Konverzkách. Že již doménu máte? Na pár kliknutí (a díky drobné změně DNS) si jí připojíte.

Integrace

Abyste si Konverzky mohli propojit s Vašimi systémy připravili jsme pro Vás nové integrace. Pro platby v tuto chvíli nabízíme integraci pro GoPay a Stripe, přes FIO můžete párovat své platby bankovním převodem. Potřebujete posílat jednorázové maily? Propojte si Konverzky s Mailchimpem, Ecomailem nebo Smartemailingem. Chcete automaticky fakturovat? Máme pro Vás propojení s FAPI a Fakturoidem. A pokud potřebujete další integraci? Jsou tu pro Vás Webhooky.

Během posledních měsíců jsme zapracovali také stovky dalších drobných úprav, které pomáhají nejen Konverzkám, ale hlavně našim uživatelům. A již nyní víme, že v tomto trendu budeme pokračovat.

Abychom našim zákazníkům ještě více pomohli, spustili jsme podpůrnou Facebookovou skupinu, kam se může přihlásit každý registrovaný uživatel Konverzek.

A proč Vy ještě nemáte své Konverzky? Nenechte si dále utíkat potenciální zákazníky, nevyhazujte za neefektivní reklamu, kterou vedete na svůj web a vytvořte si ještě dnes svůj konverzní trychtýř. Je to za pár minut… Pár minut, které Vám můžou změnit život.

Chcete naklikat Konverzky na míru od našich specialistů?

 

Je to naprosto jednoduché:

  1. Jděte na https://www.inizio.cz/domluvit-konzultaci.html
  2. Vyplňte poptávkový formulář
  3. Začněte vydělávat

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.