🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jaká disciplína online marketingu vám vydělá nejvíc peněz?

Chcete vědět jaká disciplína online marketingu vám vydělá zaručeně nejvíc peněz?

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Copywriting neboli psaní textů, které prodávají je ta nejlepší superschopnost, kterou můžete mít ve vašem internetovém marketingu.

Naučte se psát

Ale nepiště básně. Vašim posláním a úkolem není abyste psali jako novináři nebo spisovatelé. Vy je musíte psát jako obchodníci, protože to jsou právě obchodní texty, které jsou velmi cenné a velmi málo lidí ho umí.

Chtěl bych vám říct jeden můj poznatek. Na českém trhu je mnoho psaného textu a mnoho lidí, kteří se živí tím, že píší reklamní texty. Vy možná uvažujete nad tím, že jednoho takového člověka najmete. Pokud nemáte opravdu veliké štěstí a na nějakého dobrého nejspíš nenarazíte, nebude vám  schopný psát texty, které vám budou vydělávat peníze.

Je to hlavně kvůli tomu, že copywriter nezná jednak váš produkt, nezná vaši cílovou skupinu nebo nezná vašeho zákazníka. Velmi těžko jim během nějakého dvouhodinového seznámení předáte veškerý know-how, vaše zkušenosti a porozumění tomu vašemu trhu, který vy máte.

Protože to co vy děláte už pět, dvacet nebo třicet let a máte všechny tyhle zkušenosti, které jste během podnikání sbírali je teď potřeba předělat do prodejního textu reklamy. Právě na základě toho budete ty uživatele nutit klikat a nechat je nakupovat.

Uživatelé velmi dobře poznají, že rozumíte jejich problému, že rozumíte tomu co je trápí, poznají jestli už jste v minulosti takové problémy měli a jestli jste je vyřešili dobře.

To skutečně nenaučíte průměrného ani nadprůměrného copywritera během nějakého dvouhodinového rozhovoru. Proto se možná budete divit, že vám doporučuji abyste si ty reklamy otextovali a napsali samy. Protože jestli ten copywriter nestojí 10 000kč/h, nejspíš ani s nějakým tréninkem reklamy napíšete lépe a samy.

Anebo můžete spolupracovat s marketingovou agenturou nebo nějakým freelancerem (podnikatel na volné noze). Nechat si od nich zajistit technickou část reklam (pro sociální sítě nebo Google), ale navzájem si pomozte s textací na webových stránkách, na kterých budete prodávat.

Nabídka na závěr

Pokud nevíte jak začít, chtěli byste aspoň nějakou pomocnou ruku v tom jak si psát vaše prodejní texty zajišťující vám odbyt, zajišťující vám poptávky přes webové stránky, jednoho pomocníka bych pro vás měl.

Pokud se chcete naučit základy internetového marketingu, který vydělává peníze a zvláště pokud se chcete naučit psát texty, navštivte naše INIZIO ACADEMY.

Máme tomu věnovaný speciální modul kde vám ukážeme jak se za pomoci několika šablon, které můžete použít dají rychle vytvořit vaše vlastní texty. Nebudeme vám ukazovat žádné teorie z knížek, ale dáme vám šablony, které jsme vytvořili z reklamních textů a reklam, které jsme si sami na sobě roky zkoušeli a víme že vydělávají peníze. Děkujeme za pozornost.

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.