🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jak stáhnout něčí stories?

Jednoduchý návod, jak stáhnout stories cizích lidí z Instagramu pro své potřeby. Nedávno jsme takovou situaci řešili u jednoho našeho klienta a mohlo by se to hodit i vám. 🙂

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Spolupracujete s blogery na Instagramu? U jednoho našeho klienta jsme řešili, jak stahovat obsah, který spolupracující blogerka vytváří a používá u Instagram stories. Občas totiž chcete obsah použít i pro jiné kanály nebo si jednoduše vést záznamy, zda nějaká spolupráce vůbec funguje.

Pojďme tedy na to. Bloger navštíví prodejnu našeho klienta, vytvoří zajímavý obsah (video, boomerangy, fotky, atd.), nasdílí obsah svým followerům a za 24 hodin obsah zmizí. To je výchozí situace, kterou jsme chtěli změnit v klientův prospěch.

No jo, ale pokud je aktivní spolupráce, tak by klient měl obsah od blogera dostat automaticky, říkáte si, že? V podstatě ano, ale přeci blogeři nejsou jediní, kteří vytvářejí obsah a navštěvují prodejny obchodů. User-generated-content – hned vygooglit 🙂

A teď už bez keců:

  1. Stáhnout doplněk do Chromu ->> ZDE
  2. Otevřete Instagram přes prohlížeč v počítači
  3. Klikněte na požadovaný story pravým tlačítkem
  4. Stáhněte stories do počítače

Existuje celá řada dalších řešení. Pro iOS zařízení si můžete stáhnout přímo aplikaci, která ale notifikuje cizí uživatele, že došlo ke stažení jejich stories 😀 Pro Android funguje také podobná aplikace.

A jeden TIP na závěr. Pokud stahujete ze stories video, stáhněte ho rovnou v mediálním formátu namísto formátu zip, který je nastavený jako výchozí formát. (měli jsme problémy s následným nahráváním)

Chcete pomoci se sociálními sítěmi? Kontaktujte nás!

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.