🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jak často posílat email marketing?

Jak často posílat email marketing, aby to nebylo příliš často? To se dozvíte v následujícím videu!

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Frekvenci email marketingu je těžké nastavit, jelikož se všichni bojíme, aby se nám odběratelé z email marketingu neodhlašovali, a tím o ně můžeme přijít. Také se při velké frekvenci může stát, že lidé přestanou emaily otevírat. Pokud budou mít emaily malou míru otevření, vyhodnotí je server jako spam, a tím se zprávy doručí přímo do spamové schránky či do promo akcí, čímž se sníží % open rate. Open rate však můžeme zvýšit, a to zajímavým obsahem v emailech. Nemusíte do obsahu dávat jen Vaše produkty či informace o firmě, ale můžete také zasílat nějaké zajímavosti z Vašeho života.

Zjistili jsme, že čím větší frekvenci email marketing má, tím větší tržby z Vašeho emailingového listu získáte. My jsme nejdříve posílali email marketing jednou měsíčně, potom co jsme, ale zvýšili frekvenci a začali posílat emaily každé dva týdny se nám tržby zdvojnásobily. Což nás vedlo k tomu posílat emaily dvakrát týdně, a tím se nám tržby opět zdvojnásobily. Nakonec jsme se tedy rozhodli zprávy zasílat každý den, přičemž nám tržby rostly lineárně s frekvencí tohoto emailového marketingu. A to díky tomu, že jsme odběratelům nenabízeli pokaždé nějaké slevy či akce, ale komunikovali s nimi nějaký zajímavý příběh, který jsme jednou za čas doplnili o nějakou reklamu na náš produkt. Open rate jsme byli schopni udržet okolo 25%, což je velmi slušné číslo na rok 2019 a existující spamovou slepotu.

Vyzkoušejte i Vy zvýšit frekvenci Vašeho emailingového marketingu a místo nabízení produktu, s odběrateli komunikovat se zajímavým obsahem. Možná Vám to také výrazně zvýší tržby!

Pokud se zajímáte o online marketing a chcete se o něm dozvědět ještě něco více přihlašte se do naší INIZIO Akademie: https://inizio-academy.teachable.com/

SLEVOVÝ KUPÓN: YT20INIZIO

Chcete pomoci s online marketingem? Kontaktujte nás!

 

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.