🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jak na Facebook reklamu zdarma?

V dnešním článku si povíme, jak dělat propagaci na sociální síti Facebook zdarma.

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

  1. První co musíte udělat, je upravit Váš Facebook profil. Jednak by měl obsahovat Vaše kontaktní údaje společně s odkazem na Vaše webové stránky a druhak by měli Vaše příspěvky korespondovat s nabídkou Vaší služby/výrobků.
  2. Nyní potřebujeme našeho potenciálního zákazníka dostat z Facebookové skupiny na náš Facebookový profil. Chybou, kterou dělá většina podnikatelů je, že začnou v takové skupině tzv. spamovat a nabízet své služby. Správnou cestou je snažit se pomoci konkrétním zákazníkům. Vyhledejte ve skupině dotaz, který je relevantní Vašemu podnikání a na ten co nejlépe a nejobsáhleji odpovězte. Zákazníkovi pomůžete, dostanete se do povědomí nejen jemu, ale i ostatním členům skupiny a začnete budovat svůj brand. Na vyhledávání takových dotazů si stanovte 2-3 hodiny denně a odpovězte alespoň na 20 dotazů každý den.

Chcete pomoci s úspěšnými kampaněmi?

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.