🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Co je e-mailový magnet? Strategie, která je zodpovědná za desítky miliónů Kč v prodejích ročně?

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Co je e-mailový magnet?

  1. Nejziskovější marketingový strategie, kterou jsem kdy zažil. Jen pro naše vlastní firmy je zodpovědná za přímé tržby v hodnotě desítek miliónů Kč ročně.
  2. Jednoduchý způsob jak získat rychlou konverzi v podobě kontaktního údaje na vašeho zákazníka.
  3. Rychlé vybudování důvěry vašeho potenciálního zákazníka, protože dříve než prodáváte, tak dáváte a dáváte hodnotné informace a materiály. Ukázaná platí, a to zákazníci ocení.
  4. Šance na získání leadů od zákazníků mnohonásobně levněji, než pokud byste cílili reklamu na takzvané teplé publikum, které je právě teď připraveno nakupovat.

Podívejte se na dnešní výživné video. Tahle strategie vám změní byznysový život.

Chcete získat nástroj, ve kterém si můžete sami vytvořit svůj e-mailový magnet prakticky za pár desítek minut, aniž budete potřebovat grafika, programátora nebo jiné IT profese? Vyzkoušejte nové Konverzky.cz – beta verze zde (pozor, pouze pro omezený počet uživatelů). Můžete si tento nástroj nyní po omezenou dobu vyzkoušet za symbolickou 1 Kč.

Máte rádi internetový marketing a chcete se o něm naučit více? Vyzkoušejte INIZIO Akademii. Nejlepší a nejprodávanější československý online kurz digitálního marketingu. Připojte se k více než 3000 podnikatelů a marketérů, kteří si Akademii vyzkoušeli a změnila jejich podnikání. Jako například Davídovi.


Odkaz na INIZIO Akademii >>zde<<

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.