🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Děláte internetový marketing? Pravděpodobně jej děláte blbě

Toto není urážka mířená na vás. Toto je statistické konstatování.

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Protože 99 % českých podnikatelů, firem, a dokonce i marketérů nepoužívá internetový marketing tak, jak se má.

Důvod? Jsme na českém trhu rozmazlení. Ano, my podnikatelé v ČR jsme zlenivěli, protože tu reklama na internetu je příliš levná.

A ten (chybějící) ekonomický tlak nás nenutí více přemýšlet a dělat marketing lépe. Protože když nejde o bytí a nebytí, my jako podnikatelé často nepřemýšlíme dostatečně nad tím, jak to udělat lépe.

Cena za proklik v reklamní síti Google stojí v řádu jednotek až desítek korun, na Facebooku jsme schopní nakoupit prokliky za 1 Kč. Návštěvníci jsou levní.

My na INIZIU (to je naše firma) nabízíme služby a prodáváme produkty i do USA. A tím pádem děláme reklamy a marketing na americkém trhu. Nejen, že je mnohem konkurenčnější než ten český, ale je mnohonásobně dražší.

Když jsme v Americe (a taky ve Velké Británie) spustili naše reklamy, které nám perfektně fungovaly v ČR, zjistili jsme, že vůbec nefungují a prodělávají peníze.

Takto vypadaly reklamy, které jsme dělali v ČR:

PPC v České republice
Výsledek PPC v České republice

Koupili jsme si na web 100 návštěvníků, kteří s pravděpodobností 2 % učinili objednávku. Protože byla reklama levná, vydělali jsme na každých 100 návštěvnících 400 Kč, takže jsme mohli reklamy škálovat a vydělávat více a více.

Pak jsme ale stejný typ reklam spustili v USA a výsledek vypadal takto:

PPC v USA
Výsledek PPC v USA

Nejen že cena stejné reklamy v USA stojí 10x tolik, ale Američané jsou navíc více imunní bezzubému marketingu, který děláme v ČR, takže objednávali s menší pravděpodobností (jen 0,9 %).

Nebudu to zdržovat, zjistili jsme, že jestli chceme pokračovat s podnikáním v Americe a nechceme zkrachovat, musíme se to naučit dělat, jako ti úspěšní Američané.

A my jsme se to naučili. Trvalo to přes rok. Utratili jsme během této doby přes 100.000 za zahraniční kurzy digitálního marketingu, a hlavně několik miliónů v útratách do reklamních systémů Google a Facebook.

A jak jsme to vyřešili, Vám řeknu v rámci INIZIO Akademie, kterou jsme pro Vás připravili.

Hlavně Vám ale řeknu, jak díky marketingovému konceptu, který jsme objevili, můžete Vy nakopnout Váš byznys a vyždímat z internetu zisky pro Vaši firmu.

PŘIHLAŠTE SE DO INIZIO AKADEMIE právě dnes

Pouze do 3. 8. 2019 dávám k dispozici platný slevový kupón na 20% slevu „BLOG15INIZIO

Odkaz na INIZIO Akademii

Chcete pomoci s úspěšnými kampaněmi?

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.