🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jak dělají marketing v Americe a jak se tím můžeme inspirovat?

Jak se můžeme inspirovat od Američanů a Britů v tom, jak dělají online marketing? Optimalizujte svůj konverzní trychtýř a zvyšte, tak efektivitu Vašeho webu.

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

V Americe a Velké Británii mají mnohem těžší prostředí v online světě než u nás v České Republice, jelikož u nich stojí PPC reklama 5-10x více než u nás. Což vyžaduje efektivně pracovat s weby a se zákazníky, kteří se na jejich webové stránky dostanou. Američané kvůli vysokým cenám za PPC reklamu nemohou mít tak nízké konverzní poměry jako my Češi. Proto musí daleko více přemýšlet nad tím, jak optimalizovat reklamu, jak si nastavit PPC a jak si zoptimalizovat konverzní trychtýř. My se od nich tedy můžeme inspirovat v tom, jak dělat webové stránky a konverzní trychtýř. Američané a Britové nedávají až takový důraz na estetiku webových stránek, ale řeší náklady na stránku, výnosnost stránky a hlavně její efektivitu.

Zkuste to jako oni a dejte přednost konverzním poměrům před designem.

Chcete pomoci s online marketingem? Kontaktujte nás!

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.