🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

3 tipy pro Váš B2B byznys

Chystáte se začít s B2B byznysem, nebo už jej děláte? Dnes Vám ukážeme 3 tipy, které Vám pomůžou vylepšit Vaše výsledky.

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

  1. Prvním tipem je natočit krátké 5 minutové video, ve kterém budete mluvit o problému, který trápí Vaší cílovou skupinu zákazníků. Následně toto video umístěte na sociální síť Facebook, spusťte reklamu na dosah a do zájmů uživatelů, kterým chcete, aby se video zobrazilo, napište zájem, který víte, že má Vaše cílová skupina. Toto video ukažte dostatečnému množství uživatelů na Facebooku (např. 300 – 400 tis. uživatelů).
  2. Po získání dostatečného množství uživatelů přichází druhý tip, a tím je spuštění remarketingu na publikum, které zhlédlo alespoň 75 % videa. Tím si vyfiltrujete první studenou návštěvnost do teplejší návštěvnosti, které ukážete reklamu, která už bude optimalizovaná na konverze a povede na přistávací stránku Vaší firmy, kde těmto potenciálním zákazníkům nabídnete nějakou další hodnotu, např. e-book či video s případovou studii ke stažení, čímž získáte jejich e-mailovou adresu.
  3. Posledním tipem je pracovat s těmito uživateli prostřednictvím e-mail marketingu. Poté můžete zapnout remarketingovou reklamu, která už bude cílit pouze na tyto lidi a tato reklama už může vést na přistávací stránku s poptávkovým formulářem a prezentací Vašich služeb.

Jestliže, to uděláte tím to způsobem, zvýší se Vám konverzní poměry více než kdybyste jen udělali reklamu, která by cílila na Vaši cílovou skupinu a tu byste rovnou vedli na přistávací stránku Vaší firmy. Tak už na nic nečekejte a vyzkoušejte naše tipy.

Pokud se zajímáte o online marketing a chcete se o něm dozvědět ještě něco více přihlašte se do naší INIZIO Akademie: https://inizio-academy.teachable.com/

SLEVOVÝ KUPÓN: YT20INIZIO

Chcete pomoci s online marketingem? Kontaktujte nás!

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.