🔥 Nabídka vyprší 🔥
TRÉNINK ZDARMA: Jak z nuly na milion Kč za 3 měsíce díky sociálním sítím?

Jaké bylo SEO školení na míru od Martina Matějky?

Rádi se v Iniziu vzděláváme. To se projevuje i tak, že k sobě na jih Čech vždy rádi pozveme největší odborníky z našeho oboru. Jsme si vědomi toho, že nevíme vše, a pokud se chceme zlepšit, musíme se učit od těch nejlepších.

Webinář zdarma: Jak na sociální sítě, aby to mělo skutečně návratnost?

Právě za chvíli začíná náš webinář zdarma, ve kterém vám ukážu, proč 97 % podnikatelů dělá na Facebooku chyby, kvůli kterým prodělávají peníze a jak se těmto chybám vy vyhnete. Tak honem, ať vám to dnes neuteče!

Každé školení na míru by mělo být připravené dle konkrétních potřeb agentur – ať už jsou to činnosti, kde nejvíce plavou, nebo klienti, se kterými si již neví moc rady. Obojí SEO školení od Martina splnilo – první část školení byla věnována nutným základům SEO, bez kterých by druhá část nedávala smysl. Jelikož máme v týmu i spoustu nováčků, tak se i takovéto shrnutí velmi hodilo.

Poté jsme začali probírat konkrétní projekty – Martin věnoval každému z nich svůj čas, a výsledkem byly konkrétní body, co je na webech špatně, doplněné vysvětlením a diskusí, proč je to špatně.


Jak se školení líbilo našim markeťákům?

Zhodnocení od Patrika:

Na školení jsem nejvíc ocenil praktický přístup. Z obecné teorie řekl Martin jen to nejnutnější a drtivou většinu času přizpůsobil našim konkrétním potřebám a dotazům. Taky cením, že o veškerých kladech i nedostatcích našich projektů mluvil naprosto narovinu a bez nějakého mazání medu kolem pusy.

Zhodnocení od Roberta:

Školení se mi celkově líbilo. Hlavně koncepce, kdy jsme si řekli nějaký základ na začátku a pak probírali jednotlivé projekty a říkali si k nim konkrétní tipy, co zlepšit. Díky školení jsem načerpal inspiraci jak dále rozvíjet i další projekty, které jsme konkrétně na školení neprobírali. Vzhledem k tomu, že nedělám moc linkbuilding, tak si nejvíce odnáším poznatky jak ho dělat lépe a více strategicky.

Zhodnocení od Jardy:

Školení od Martina Matějky bylo jedním slovem skvělé. Bavilo mě především to, jak Martin spojoval teorii s praxí, na konkrétních případech ukazoval časté chyby a navrhoval jejich řešení. Díky školení nebo spíš workshopu jsem si utvořil nový pohled na linkbuilding, pochopil jsem, jak obrovskou důležitost má pro SEO architektura webu a spoustu dalších věcí. Díky moc za to.

Zhodnocení od Ondry:

Díky Ant-manovi už vím jak dělat linkbuilding ve velkém. Nemá smysl za každou cenu registrovat do každého katalogu. Linkbuilding tedy není taková nuda.

Zhodnocení od Lukáše:

Uvolněný a praktický workshop zaměřený na konkrétní problémy. Více než obecné poučky mne zajímá jak si udělat SEO růčo fůčo, proto jsem si u tohoto školení chrochtal blahem.

Zhodnocení od Jitky:

Martin Matějka má hluboké znalosti v oblasti SEO, které dokáže podat velmi jednoduchým a praktickým způsobem. Na školení se mi nejvíce líbil rozbor našich projektů a myslím, že jsme si všichni odnesli mnoho nových poznatků.

Zhodnocení od Soni:

Školení bylo super, nový náhled na linkbuilding, praktické rady, jak vytvářet titulky, články včetně rad, jak na architekturu webu a praktické SEO výtky na reálných projektech.

A jak se líbilo školení Martinovi?

Dnes super školení SEO ???? v Budějovicích ???????? díky za zvídavé otázky a příjemný pokec, kluci a holky ????

Zveřejnil(a) Martin Matějka dne Středa 25. července 2018

Martine, děkujeme!

Čerstvé články do vaší schránky

Našich čtenářů si vážíme, proto s Vámi rádi sdílíme novinky v online marketingu.

Pokud je chcete dostávat na e-mail, přihlaste se k odběru:

Vaši adresu použijeme pouze za účelem posílání novinek z blogu.